ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΒΑΦΩΝ

Εδώ οι πελάτες ρωτούν οτι θέλουν τους ειδικούς κομμωτές-αισθητικούς
Locked
User avatar
johnny
Διαχειριστής
Posts: 2687
Joined: 10 Dec 2008 00:28
Ιδιότητα: Κομμωτής
Πόλη: Αθήνα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΒΑΦΩΝ

Post by johnny »

Το φόρουμ αυτό, ξεκίνησε κυρίως για κομμωτές, αλλά στην πορεία είδαμε ένα σημαντικό ενδιαφέρον και από τον υπόλοιπο κόσμο. Επειδή πρόκειται για την δουλειά μας και μας αρέσει θεωρήσαμε καλό να υποστηρίξουμε το συγκεκριμένο κομμάτι του φόρουμ προσπαθώντας πάντα να δίνουμε άμεσες και υπέθυνες απαντήσεις.

Στο πλαίσιο που μπορούμε και εξ' αιτίας της έλλειψης άμεσης επαφής με τον ενδιαφερόμενο που κάνει κάποια ερώτηση, δίνουμε κατευθύνσεις για το πως μπορούν κάποια θέματα να αντίμετωπιστούν ή πως μπορούν κάποια ζητήματα να λυθούν. Όλες οι απαντήσεις δίνονται με βάση την προσωπική γνώμη αυτού που απαντά που δεν μπορεί να έχει σαφώς ολοκληρωμένη εκτίμηση του θέματος λόγω απόστασης.

Δεδομένου λοιπόν, αυτού του πολύ σημαντικού λόγου καθώς επίσης και δεδομένου ότι οι απαντήσεις δίνονται από ανθρώπους που στηρίζουν την δουλειά τους σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν και επιθυμούν να συνεχίσουν να το κάνουν, θεωρούμε ότι οποιαδήποτε ερώτηση αφορά θέματα εφαρμογής επαγγελματικών προϊόντων από μη εξειδικευμένο άτομο, δεν είναι σωστό να δίνεται συγκεκριμένη απάντηση ακόμη και αν προέρχεται από επαγγελματίες. Οι κίνδυνοι να υπάρξει ένα λάθος αισθητικό αποτέλεσμα, μέχρι ένα πολύ σοβαρό δερματικό πρόβλημα ή/και αλλεργία από λάθος χρήση ή λάθος χειρισμό τέτοιων προϊόντων επισημαίνεται και στις οδηγίες χρήσης τους.

Γι' αυτόν τον λόγο, πάντα η πρόταση που δίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι πρέπει να συμβουλεύεστε τον κομμωτή σας αν το θέμα είναι αισθητικό, αν είναι δερματολογικό τον γιατρό σας.

Το παραπάνω αποτελεί αρχή των επαγγελματιών κομμωτών και του φόρουμ γενικότερα.
Locked