Νέα

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας πιέζει τις γυναίκες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το πιστολάκι για το στέγνωμα των μαλλιών τους! Μάλιστα πρότεινε εναλλακτικούς τρόπους, προκειμένου να βοηθήσει το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας.  Ο Nicolas Maduro δήλωσε πως πάντα προτιμούσε τα μαλλιά των γυναικών όταν στεγνώνουν φυσικά, απλά με το πέρασμα των δακτύλων μεσα απ αυτα(!)

Ανακοίνωσε επίσης σωρεία μέτρων που θα βοηθήσουν στη μείωση της ενέργειας, όπως ρεπό στους δημοσίους υπαλλήλους κάθε Παρασκευή για τους επόμενους δύο μήνες και τους κάλεσε να μειώσουν τη χρήση ενεργοβόρων συσκευών όπως τα αιρκοντίσιον και βεβαίως τα πιστολάκια.

Το 70% της ενέργειας που καταναλώνει η Βενεζουέλα έρχεται απ΄το υδροηλεκτρικό φράγμα Guri Dam και τροφοδοτείται από τον ποταμό Caroni. Μετά τη δήλώση αυτή, όλοι πείστηκαν οτι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρότερο και φυσικά δεν θα το λύσουν τα φυσικά στεγνώματα.

Ο καταξιωμένος κομμωτής βραδινών χτενισμάτων Παναγιώτης Κελαδίτης παρουσιάζει μέρος της δουλειάς του στην Αίγλη Ζαππείου για την Clarite Professional.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 16 Ιουνίου.

Ώρα προσέλευσης 5:30μ.μ.

Τα νυφικά φορέματα της παρουσίασης θα είναι από τον οίκο νυφικών Fedra.!

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ

Τα μακριά και πλούσια μαλλιά είναι συνώνυμο της ομορφιάς και η ομορφιά πηγάζει από την υγεία. Δυστυχώς, γρήγορος τρόπος να αποκτήσεις τα λαμπερά μαλλιά που θαυμάζεις δεν υπάρχει. Σωστός όμως τρόπος υπάρχει!

Τα μαλλιά χρειάζονται φροντίδα και εάν θεωρείτε πως δεν μπορείτε να τους την προσφέρετε επειδή δεν έχετε χρόνο, καλό θα ήταν να αναθεωρήσετε, διότι η καθημερινή φροντίδα των μαλλιών δεν προϋποθέτει απαραίτητα χρόνο!

Περισσότερα...

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισε μια επαγγελματική βούρτσα ξεμπερδέματος από ξύλο οξιάς!
Για να λάβεις μέρος μπες εδώ

Περισσότερα...

alt

Εάν θέλεις μακρυά και υγιή μαλλιά, θα πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας...

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 4

Έναρξη
Προηγούμενο
1

find us...

facebook instagram twitter pinterest youtube