Προϊόντα

blondme-crystalΗ Schwarzkopf Professional παρουσιάζει μια παγκόσμια καινοτομία, το Blondme Crystal, το πρώτο διάφανο σύστημα ξανοίγματος για ορατό έλεγχο και απόλυτη άνεση.

Περισσότερα...

 

colour-conditioner Η Fudge παρουσιάζει τη νέα Θεραπεία Χρώματος & Ενυδάτωσης.

Περισσότερα...

Mitch

Η νέα σειρά περιποίησης για άνδρες του Paul Mitchell είναι έτοιμη και θα κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο του 2012.  Εφτά προϊόντα για κάθε περίπτωση, χωρίς sulfate και αλκοόλ. Ένα σαμπουάν και έξι πάστες styling για ματ, γυαλιστερά ή σκληρά τελειώματα. Συμπυκνωμένα αλλά εύκολα στη χρήση για κάθε γούστο.

http://www.northgoliadsalon.com/chienviro.png

Η CHI Enviro της Farouk είναι νέα θεραπεία λείανσης που υπόσχεται 95% μείωση φριζαρίσματος και πειθαρχεία στα σγουρά μαλλιά. Προσθέτει λείανση και ενυδάτωση χωρίς τη ταλαιπωρία που επιφέρουν οι παραδοσιακές τεχνικές ισιωτικής και χωρίς το καπνό και τη μυρωδιά των θεραπειών λείανσης. Απαλλαγμένη από φορμαλδεΰδη, φορμαλίνη και γλυκόλη μεθυλενίου, η CHI Enviro χρησιμοποιεί ένα σύστημα με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει υδρολυμένες πρωτεΐνες και αμινοξέα σε ένα διάλυμα χαμηλού PH που εισέρχεται στην τρίχα και συνεργάζεται με φυσικές πρωτεΐνες της τρίχας. Κατόπιν χρησιμοποιείται θερμότητα 210 βαθμών από κεραμική πρέσσα για να κλειδώσει το αποτέλεσμα. Η θεραπεία έχει διάρκεια μέχρι και 4 μήνες, ανάλογα με τον τύπο μαλλιών και συνοδεύεται από σαμπουάν, κοντίσιονερ και μάσκα χωρίς θειικό άλας και παραβένια.

find us...

facebook instagram twitter pinterest youtube