Ειδήσεις

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας πιέζει τις γυναίκες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το πιστολάκι για το στέγνωμα των μαλλιών τους! Μάλιστα πρότεινε εναλλακτικούς τρόπους, προκειμένου να βοηθήσει το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας.  Ο Nicolas Maduro δήλωσε πως πάντα προτιμούσε τα μαλλιά των γυναικών όταν στεγνώνουν φυσικά, απλά με το πέρασμα των δακτύλων μεσα απ αυτα(!)

Ανακοίνωσε επίσης σωρεία μέτρων που θα βοηθήσουν στη μείωση της ενέργειας, όπως ρεπό στους δημοσίους υπαλλήλους κάθε Παρασκευή για τους επόμενους δύο μήνες και τους κάλεσε να μειώσουν τη χρήση ενεργοβόρων συσκευών όπως τα αιρκοντίσιον και βεβαίως τα πιστολάκια.

Το 70% της ενέργειας που καταναλώνει η Βενεζουέλα έρχεται απ΄το υδροηλεκτρικό φράγμα Guri Dam και τροφοδοτείται από τον ποταμό Caroni. Μετά τη δήλώση αυτή, όλοι πείστηκαν οτι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρότερο και φυσικά δεν θα το λύσουν τα φυσικά στεγνώματα.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισε μια επαγγελματική βούρτσα ξεμπερδέματος από ξύλο οξιάς!
Για να λάβεις μέρος μπες εδώ

Περισσότερα...

alt

Το 4hair καλωσορίζει το Pinterest στα social media μας (ή το pinterest καλοσωρίζει το 4hair :)) και γεμίζουμε σιγά σιγά τα boards, σ ενα "κοινωνικό εργαλείο" που δείχνει να μας εξυπηρετεί αρκετά, εφόσον μπορούμε να παρουσιάζουμε μόδα και όμορφα μαλλιά, χωρίς κάποια περιττά του facebook (παιχνίδια, σκουντήγματα,διαφημίσεις).

Όποιος θέλει να ανεβάζει φωτογραφίες του στα boards του 4hair, μπορεί ή να μπει εδώ και να του δώσουμε δικαιώματα pinner ή να ανεβάζει τις φωτογραφίες του στο προφίλ του στο 4hair και να μας δηλώσει οτι θέλει να προστεθούν στο pinterest.

http://pinterest.com/4hairGr/

4hair in facebook

Η δυναμικότητα του facebook και η αναγνώρισή του ως το Νο1 social network, μας προέτρεψε να εγκαταστήσουμε το αγαπημένο μας φόρουμ μέσα στην σελίδα 4hair.gr με τη μορφή tab στο facebook.

Από κει μπορείτε να συμμετάσχετε στις συζητήσεις της κοινότητας, και να ενημερωθείτε για τα δρώμενα της κομμωτικής χωρίς να εγκαταλείψετε το αγαπημένο σας social network.

Δείτε το εδώ

Ο θρυλικός κομμωτής του Χόλυγουντ χάθηκε σε ηλικία 84 ετών.
Νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες βρέθηκε ο χαρισματικός κομμωτής του Χόλυγουντ Βιντάλ Σασούν. Πρόκειται για τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με την κομμωτική σε όλο τον κόσμο και είχε το μοναδικό χάρισμα να κάνει τις γυναίκες να αλλάζουν μορφή με το ψαλίδι του.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 2

Έναρξη
Προηγούμενο
1

find us...

facebook instagram twitter pinterest youtube