Σεμινάρια

Ο καταξιωμένος κομμωτής βραδινών χτενισμάτων Παναγιώτης Κελαδίτης παρουσιάζει μέρος της δουλειάς του στην Αίγλη Ζαππείου για την Clarite Professional.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 16 Ιουνίου.

Ώρα προσέλευσης 5:30μ.μ.

Τα νυφικά φορέματα της παρουσίασης θα είναι από τον οίκο νυφικών Fedra.!

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ

Τη Δευτέρα 13 Μαϊου παρακολουθήσαμε το σεμινάριο του Παναγιώτη Κελαδίτη για νυφικά χτενίσματα. Το σεμινάριο διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Goldwell σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Τα νυφικά φορέματα  ήταν του γνωστού σχεδιαστή Κωνσταντίνου.

Ο πάντα δημιουργικός, εφευρετικός και με άφθονη θετική ενέργεια Παναγιώτης Κελαδίτης  μας παρουσίασε 10 μοναδικές νυφικές προτάσεις που είναι πολύ εύκολες για έναν κομμωτή να τις προσαρμόσει και να τις εφαρμόσει στο δικό του σαλόνι. Όπως πάντα με πολλές μικρές συμβουλές και φρέσκες ιδέες (όπως το να ντύσει τα πάντα πρακτικά πομπάρια με δανδελωτά υφάσματα και να τα αφήσει να συμμετέχουν στο χτένισμα σαν αξεσουάρ). Καθήλωσε πάνω από 250 κομμωτές για σχεδόν τρεις ώρες γεμάτες δημιουργία. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε ακόμη πολλά να δούμε από τον εμπνευσμένο καλλιτέχνη και πως κάθε σεμινάριό του είναι μοναδικό.


  Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το σεμινάριο

  Άλμπουμ

  Τα χτενίσματα του Παναγιώτη Κελαδίτη, έχουν εμπνεύσει αρκετούς από εμάς κι έτσι το 4hair παρευρέθηκε στο σεμινάριο που διεξήχθη στην Ακαδημία της Schwarzkopf στη Θεσσαλονίκη.

  Ο συνάδελφος παρουσίασε 7 βραδυνά χτενίσματα τα οποία οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν με θαυμασμό.

  Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το σεμινάριο

  Άλμπουμ

  Τα χτενίσματα του Παναγιώτη Κελαδίτη, έχουν εμπνεύσει αρκετούς από εμάς κι έτσι το 4hair παρευρέθηκε στο σεμινάριο που διεξήχθη στην Ακαδημία της Schwarzkopf στην Αθήνα.

  Ο καλλιτέχνης παρουσίασε 6 βραδυνά χτενίσματα γεμάτα φαντασία αλλά και πολλά tips τα οποία θα λειτουργήσουν ώς εφόδια για τους παρευρισκόμενους. Δούλεψε με μπομπάρια και τρέσες, αξεσουάρ μαλλιών, σχετικά δυνατή λακ και καθόλου φουρκέτες. Ο ίδιος λέει, οτι ποτέ δεν τις εχει χρησιμοποιήσει. Οι συμβουλές του ιδίου στους συναδέλφους πολλές, εκ των οποίων χαρακτηριστικά αναφέρουμε:

  Περισσότερα...

  Θέλετε να δείτε την πρόκληση που ακούει στο όνομα COLOR ZOOM CHALLENGE ή μήπως επιθυμείτε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε μία επιτυχημένη φωτογράφηση για εσάς και τη δουλειά σας;
  Αυτό το βίντεο θα σας δείξει τι βήματα πρέπει να ακολουθήσετε απ΄το να δημιουργήσετε το όραμα σας μέχρι την επιλογή του σωστού μοντέλου ώστε να προβάλλετε το όραμά σας στος άλλους..
  Ο Έλληνας Δημήτριος Τσιούμας, μας δείχνει τον τρόπο. Γίνετε κι εσείς γνωστοί παγκοσμίως.
  Παρουσιάστε ΜΟΔΑ!

  Δείτε το 1ο βίντεο

  Δείτε το 2ο βίντεο

  Δείτε το 3ο βίντεο

  Περισσότερα Άρθρα...

  Σελίδα 1 από 2

  Έναρξη
  Προηγούμενο
  1

  find us...

  facebook instagram twitter pinterest youtube