Κερδίστε ένα σημαντικό μέσο προβολής για την επιχείρησή σας, γρήγορα, απλά και γρήγορα.

Το φόρουμ 4hair.gr, σε συνεργασία με την O2design, σας δίνει την ευκαιρία, να αποκτήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, στην  προνομιακή τιμή των 100€!

Αποκτήστε τη δική σας ταυτότητα στο διαδίκτυο, παρουσιάζοντας τον χώρο σας, τους συνεργάτες ή ακόμα και μοντέλα που έχετε περιοποιηθεί.

Ενημερώστε τους επισκέπτες της σελίδας σας για τις υπηρεσίες, τις προσφορές, το ωράριο λειτουργίας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Δείτε εδώ μία ολοκληρωμένη σελίδα.

Επιπλέον, δημιουργήστε το δικό σας e-mail λογαριασμό με μορφή όνομα@4hair.gr

Οδηγήστε τους επισκέπτες σας, μέσω συνδέσμων(links), στα προφίλ σας στο facebook, twitter, youtube κλπ.

Δημιουργήστε την τώρα εδώ με 2 βήματα

Όλες οι σελίδες, θα παρουσιάζονται μέσα στο φόρουμ 4hair.gr και χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως θα έχουν άμεση πρόσβαση στη σελίδα σας (30.000 επισκέψεις το μήνα)

    Tips:
  • Αποκτήστε επαφή με τον πελάτη που θα σας αναζητήσει στο διαδίκτυο. Καθημερινά πελάτισσες, ψάχνουν λύσεις και κομμωτήρια στο φόρουμ.
  • Θα έχετε μια αυτόνομη διεύθυνση με το μοναδικό σας όνομα, την οποία μπορείτε να συμπεριλάβετε στην κάρτα του κομμωτηρίου σας.
  • Με ένα λογαριασμό e-mail με κατάληξη @4hair.gr, κερδίζετε διπλά, αφού το όνομα 4hair είναι πιο στοχευμένη λέξη, για το επάγγελμά μας (από κάποιο αντίστοιχο λογαριασμό @google.com, @yahoo.gr ή @hotmail.com)

Δείτε μια ολοκληρωμένη σελίδα | Γνωρίστε την O2design

find us...

facebook instagram twitter pinterest youtube